Een container huren draagt bij aan een beter milieu! Wie had dat gedacht? Doordat je de juiste container voor het juiste afval huurt, kan het afval goed gescheiden worden afgevoerd. Hierdoor kan veel afval gerecycled of zelfs hergebruikt worden. Dat is goed voor het milieu en uiteindelijk ook voor je portemonnee.

Een container huren, maar welke dan?

Als je een container huren gaat, is het belangrijk dat je aangeeft voor welke soort afval je deze gaat gebruiken. Ga je een muurtje slopen? Dan kun je het best een container huren voor schoon puin. Ga je de dakbedekking van je schuur vervangen? Huur dan een container voor gemengd dakafval. Ga je flink in de tuin aan de slag? Ga dan een container huren voor tuin- en plantsoenafval. Zo heeft iedere soort afval een eigen container en kan het afval op de juiste manier worden verwerkt.
Container huren

Een container huren goed voor het milieu en je portemonnee?

Jazeker! Doordat je het afval op de juiste manier scheidt, zorg je ervoor dat het goed hergebruikt of gerecycled kan worden. Ook het feit dat je niet voor iedere volle aanhangwagen een ritje naar de vuilstort hoeft te maken is al beter voor het milieu. Daarbij scheelt een container huren dus behalve veel tijd ook nog eens veel geld. Je hoeft niet voor iedere rit te tanken. Je hoeft geen aanhangwagen te huren. Je hoeft niet te betalen bij de vuilstort. Je hoeft geen mensen te regelen om samen met jou je aanhanger te vullen en te legen. Ook hoef je op de vuilstort niet te heen-en-weren tussen de diverse stortbakken. Een container huren geeft je ook de rust die je goed kunt gebruiken tijdens een grote klus.

Een container huren, maar hoe dan?

Als je op bovenstaande link klikt, kom je terecht in het goede menu voor als je een container huren gaat. Je vult je de gevraagde gegevens in, doorloopt stap voor stap het bestelprogramma en voor je het weet heb je een container voor je deur staan. Op de site staat helemaal bovenaan een tabblad “FAQ”. Hier kun je de antwoorden op de meest gestelde vragen vinden. Wanneer je toch nog vragen hebt, is de klantenservice goed bereikbaar en goed ge├»nformeerd. Zij kunnen je vragen beantwoorden en je zo begeleiden naar het huren van de juiste container voor jouw klus. Ook bij vragen over het formaat van de container kun je goed bij de klantenservice terecht.