Het prachtige hillhout, perfect voor jouw tuin

Shoppen voor de tuin , waar moet je op letten? Het is lastig want, iedereen heeft zo zijn eigen smaak, maar een tuin is mooi als deze verzorgd (en niet te saai) is. Iedereen wilt een mooie tuin, soms weet je alleen niet hoe je dat voor elkaar moet krijgen. Doe jezelf daarom wat kennis op en maak van je tuin iets schitterends , dat perfect bij en je wensen past. Een beetje hulp kun je dus wel gebruiken bij het inrichten van je tuin. Want niet iedereen weet het verschil tussen douglas hout, hillhout en eikenhout. Met ideeën zullen we jou zoveel mogelijk inspiratie proberen te geven voor een prachtige tuin

 Pas hillhout aan naar smaak en tuin

Het hout soort is voor de tuin het perfecte houtsoort. Je kunt met hillhout namelijk alle kanten op. De planken zijn niet helemaal glad geschaafd, maar komen wel in de buurt. Hierdoor is bewerking toch mogelijk en kun je er mee doen wat je zelf wilt. Nu weet je welk soort hout je kan gaan gebruiken voor de tuin, nu nog uitvinden waarvoor het te gebruiken. In de zomertijd is het lekker om tijd in de tuin door te brengen. Van het mooie hout tuinhout kun je veel maken. Een overkapping is hier een goed voorbeeld van. Je kunt hout  makelijk en gewoon laten verven. En een bijpassende overkapping maken of in de originele staat gebruiken. de keuze is helemaal aan jou.

Hout waar je alle kanten mee op kunt

Behalve de overkappingen van douglas hout , kun je er nog veel andere dingen mee. Dit hillhout is ook perfect voor het plaatsen van schuttingen. De planken kunnen zowel verticaal als horizontaal als schutting dienen. De verticale schuttingen zijn het meest voorkomend, maar de horizontale laten de tuin groter lijken en houden indringers tegen. Als je kinderen hebt, zijn er met hillhout zelfs nog meer mogelijkheden. De kinderen hoeven de deur niet meer uit om naar de speeltuin te gaan. Met hout als hillhout bouw je een speeltuin in de achtertuin. Het hout is stevig en dus uitermate geschikt voor het dragen van speeltoestellen. Schommels, zandbakken een wip en zelfs glijbanen worden gemaakt van het prachtige hillhout. Wat voor soort sfeer je ook wilt creëren en welke schutting je ook van plan bent te gebruiken, met dit hillhout lukt het zeker.